ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ AIR LIQUIDE

 

Την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στην βιομηχανία υγροποιημένων αερίων AIR LIQUIDE, που εδρεύει στο Σχηματάρι Βοιωτίας, εντός της Βιομηχανικής Περιοχής. Η επίσκεψη έγινε στα πλαίσια του μαθήματος της τεχνολογίας, και την παρακολούθησαν τα τμήματα Β3 και Β5.

Οι μαθητές φιλοξενήθηκαν στην άνετη αίθουσα της βιομηχανίας, για περίπου 1 ώρα όπου τους έγινε παρουσίαση από τον διευθυντή παραγωγής, την διευθύντρια προσωπικού, και τη διευθύντρια ποιοτικού ελέγχου. Συμπλήρωσαν τα ειδικά ερωτηματολόγια που είχαν στη διάθεσή τους με όλες τις λεπτομέρειες λειτουργίας του εργοστασίου.   

Στη συνέχεια ακολούθησε διάλειμμα με κεράσματα από το εργοστάσιο, για το οποίο τους ευχαριστούμε πολύ, καθώς και για τα δωράκια που έκαναν στους μαθητές, μπλουζάκια και καπελάκια.

Στο δεύτερο μέρος της επίσκεψης έγινε ξενάγηση στους χώρους του εργοστασίου, στο control room, στους χώρους των δεξαμενών, και πήραν οι μαθητές τις απαραίτητες φωτογραφίες προκειμένου να κατασκευάσουν τη μακέτα της βιομηχανίας. Τέλος μια ομάδα μαθητών πήρε συνέντευξη από το προσωπικό της βιομηχανίας, και θα μας παρουσιάσει το οργανόγραμμα λειτουργίας της.

Η επίσκεψη κέρδισε το ενδιαφέρον των μαθητών και ευχαριστούμε τον κ. Βαγγέλη Πιτσινή διευθυντή παραγωγής, για την οργάνωση και τη φιλοξενία

 

Κύπρου & Ιωνίας 4
ΤΚ 15669, Παπάγου
Τηλ  : 2106540786
Φαξ : 2106532325
email: 1gympapagou@sch.gr

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com