Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

 

Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016, με την ευκαιρία της καθιερωμένης εβδομαδιαίας συνάντησης γονέων και εκπαιδευτικών σχετικής με την πρόοδο και τη συμπεριφορά των μαθητών, οργανώθηκε χριστουγεννιάτικο παζάρι στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας με υπεύθυνες καθηγήτριες τις φιλολόγους κ. Οικονόμου και κ. Δημητροκάλλη. Χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά αντικείμενα και όχι μόνο, μεταχειρισμένα βιβλία και παιχνίδια επιτραπέζια, κοσμήματα και δημιουργίες της υποδιευθύντριας κ. Νικολακοπούλου και μαθητών, σπιτικά γλυκά και λικέρ διατέθηκαν προς πώληση.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η χορωδία του σχολείου υπό την επιμέλεια της καθηγήτριας Μουσικής, κ. Χατζιανδρέου, έδωσε έναν ιδιαίτερα χαρούμενο τόνο.

Επίσης πουλήθηκαν το ημερολόγιο του 2017 και χριστουγεννιάτικες κάρτες, όλα δημιουργίες μαθητών μας στο μάθημα των Καλλιτεχνικών της κ. Κεχαγιόγλου.

Η λαχειοφόρος αγορά μας με δώρα γαλοπούλα για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι και ταξίδια είχε μεγάλη επιτυχία.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων πρωτοστάτησε ως συνήθως και βοήθησε ουσιαστικά.

Τα έσοδα διατέθηκαν για φιλανθρωπικό σκοπό, την ενίσχυση του ελληνικού σχολείου και ορφανοτροφείου στην Ακτή του Ελεφαντοστού καθώς και για κάλυψη αναγκών του σχολείου μας.

Ο γιορτινός στολισμός της αίθουσας, τα κάλαντα, τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια  και κυρίως η προσφορά μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών σε παιδιά που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από τα δικά μας μας έβαλαν για τα καλά στην ατμόσφαιρα και στο κλίμα των Χριστουγέννων.

 
 
 1ovideo 1                 2οvideo             

Δραστηριότητες Εκδηλώσεις

Κύπρου & Ιωνίας 4
ΤΚ 15669, Παπάγου
Τηλ  : 2106540786
Φαξ : 2106532325
email: 1gympapagou@sch.gr

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com