ΑΓΙΑΣΜΟΣ

 

Τα σχολεία άνοιξαν τη Δευτέρα 12-9-2016. Ο Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά τελέστηκε από τον ιερέα της Αγίας Σκέπης, πατέρα Νεκτάριο, στις 10.00 στον προαύλειο χώρο του σχολείου. Παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, κ. Ηλίας Αποστολόπουλος, η Αντιδήμαρχος Παιδείας, κ. Μουντάκη, η πρώην Αντιδήμαρχος Παιδείας, κ. Παρίση, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, κ. Δημητριάδου, κ. Αρβανίτη, κ. Κουτάκης , ο πρώην Διευθυντής του Σχολείου, Προϊστάμενος και Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Σιψής, γονείς και κηδεμόνες.

Ο πατήρ Νεκτάριος διάβασε μετά τον Αγιασμό το μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Ελλάδος, κ. Ιερωνύμου, και ευχήθηκε στους μαθητές για τη νέα σχολική χρονιά. Η Διευθύντρια, κ. Γεωργιάδου, καλωσόρισε τους μαθητές, ιδιαίτερα αυτούς της Α΄ τάξης, και μαζί με τις ευχές της για μια καλή και δημιουργική χρονιά τόνισε τη σημασία του σχολείου για γνώση και παιδεία. Στη συνέχεια ο Δήμαρχος, η Αντιδήμαρχος Παιδείας και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, κ. Προφίλης,  έδωσαν τις δικές τους ευχές.

Τέλος, ενώ οι μαθητές παρελάμβαναν τα καινούρια τους βιβλία, ο Σύλλογος Γονέων προσέφερε καφέ και αναψυκτικά στους προσκεκλημένους, στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς.

Καλή σχολική χρονιά!

Κύπρου & Ιωνίας 4
ΤΚ 15669, Παπάγου
Τηλ  : 2106540786
Φαξ : 2106532325
email: 1gympapagou@sch.gr

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com