Κυνήγι Θησαυρού 2014
Πραγματοποιήθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία στο σχολείο μας η διαθεματική δραστηριότητα "Κυνήγι Θησαυρού", το ηλιόλουστο πρωινό της Τετάρτης 21-05-14 και, όπως θα δείτε παρακάτω, τα Χαμόγελα έλαμψαν ξανά!
Βασίστηκε στο πολιτιστικό πρόγραμμα που υλοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς 2013-2014, με συντονιστή τον εκπαιδευτικό κ. Βαμβακάρη Μιχάλη.
Ήταν ένα διδακτικό παιχνίδι γεμάτο ένταση, συγκινήσεις και ανατροπές. Οι μαθητές της Γ' τάξης που συμμετείχαν, συναγωνίστηκαν και εκφράστηκαν δημιουργικά διασκεδάζοντας. Κατάφεραν να συνδυάσουν τα στοιχεία της ομαδικότητας και της συνεργασίας στο παιχνίδι προσφέροντας βοήθεια στους συμμαθητές τους, όποτε χρειάστηκε.
Οι εκπαιδευτικοί είχαμε την ευχαρίστηση να βλέπουμε τους μαθητές μας να τρέχουν με χαρά για να εξεταστούν στους γρίφους που σχεδιάσαμε ειδικά για το παιχνίδι, να αυτοσχεδιάζουν ψάχνοντας τις λύσεις των προβλημάτων και να φτάνουν στην επίτευξη των στόχων τους αξιοποιώντας τα ομαδοσυνεργατικά στοιχεία της δραστηριότητας.
Όλοι όσοι εργαστήκαμε για την πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης ευχόμαστε να αξιοποιηθούν τα θετικά της στοιχεία και να συνεχίζουν να παρουσιάζονται παρόμοιες προσπάθειες στο μέλλον.
Από τα βίντεο και τις φωτογραφίες που ακολουθούν, μπορείτε να πάρετε μία γεύση για το πώς εξελίχθηκε!
Επίσης θα φανεί πολύ χρήσιμη η συμπλήρωση των παρακάτω ερωτηματολογίων, για την οργάνωση μελλοντικών αντίστοιχων εκδηλώσεων.
 
 
 
 
Καλή Διασκέδαση!!!
 
 
 

κλικ για μεγέθυνση

Κύπρου & Ιωνίας 4
ΤΚ 15669, Παπάγου
Τηλ  : 2106540786
Φαξ : 2106532325
email: 1gympapagou@sch.gr

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com